Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ek 2024 Nederland Speelt Kwalificatiewedstrijden

EK 2024: Nederland speelt kwalificatiewedstrijden

Eerste wedstrijd op 24 maart

Het Nederlands elftal speelt op vrijdag 24 maart de eerste kwalificatiewedstrijd voor EURO2024. De tegenstander is Ierland en de wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Belangrijke wedstrijd tegen Frankrijk

Een belangrijke wedstrijd in de kwalificatie is die tegen Frankrijk op vrijdag 13 oktober in het Stade de France. Frankrijk is de huidige wereldkampioen en een van de favorieten voor de EK-titel. Nederland zal alles op alles moeten zetten om punten te pakken tegen de Fransen.

Nederland geplaatst voor kwartfinale

Op zaterdag 6 juli 2024 speelt het Nederlands elftal in Berlijn de kwartfinale van het EK. De tegenstander is nog niet bekend. Nederland heeft zich geplaatst voor de kwartfinale door in de groepsfase als eerste te eindigen boven Oostenrijk, Polen en Ierland.

Tickets bestellen

Tickets voor de EK-wedstrijden van Nederland zijn te bestellen via de website van de KNVB. Wees er snel bij, want de tickets zijn populair en er is een beperkt aantal beschikbaar.

Veilig tickets kopen

Het is belangrijk om tickets voor voetbalwedstrijden alleen te kopen via een betrouwbare verkoper. Er zijn veel websites die neppe tickets verkopen, dus wees voorzichtig. Koop je tickets altijd bij de officiële website van de KNVB of bij een erkende ticketverkoper.

Conclusie

Het Nederlands elftal heeft een spannende kwalificatiecampagne voor zich. De eerste wedstrijd is op 24 maart tegen Ierland, en op 13 oktober volgt de belangrijke wedstrijd tegen Frankrijk. Nederland heeft zich inmiddels geplaatst voor de kwartfinale van het EK 2024, maar er is nog veel werk te verzetten. De Oranje moeten alles op alles zetten om een goed resultaat te behalen op het EK.


Comments